Általános Szerződési Feltételek

Széles Ildikó egyéni vállalkozó

Vállalkozói szám: 24728289

Vállalkozói adószám: 60912000-1-41

Székhely: 1133 Budapest, Kárpát u. 7/b, I. emelet 6

Telefonszám: +36703769026

Email: szeles.ildikojudit@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/stressfreezonemassage/

Google: https://stressfreezonemassage.business.site/website/stressfreezonemassage/

Website: https://stressfreezone.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/stressfreezonemassage/

Tárhelyszolgáltató neve, elérhetőségei: https://www.webnode.hu/

 • Kapcsolatfelvétel

Rólam és a szolgáltatásaimról tájékozódni lehet a Facebook oldalamon, a Weboldalamon, az Instagram oldalamon. Valamint tájékoztatás kérhető telefonon, Messengeren, Viberen. Tevékenységem során a Messengert preferálom.

 • ÁSZF elérhetősége

Az ÁSZF megtalálható a Facebook oldalamon, valamint a weboldalam ÁSZF menüpontjában. Változásairól ugyanezeken a felületeken tájékoztatom vendégeimet

 • Árak, akciók

Az aktuális árak megtalálhatók a weboldalon az Árak menüpontban.

Az aktuális akciókról a Facebook oldalamon, valamint az Instagram oldalamon teszek közzé információkat. Az árváltozásról legalább 1 hónappal a változást megelőzően teszek közzé információt a Facebook oldalon, weboldalon és a székhelyen.

 • Időpontfoglalás

Előzetes időpontfoglalás nélkül nem lehet a szolgáltatást igénybe venni. Időpontfoglalás történhet Messenger, Viber üzenetváltással, telefonon, valamint személyesen.

Az első időpontofoglalást követő 24 órában megküldöm az ÁSZF-et, illetve annak elérhetőségét (e-mailben vagy Messengeren). Az időpontfoglalás megtartása az ÁSZF elfogadását jelenti. Az ÁSZF el nem fogadása indokával a foglalt időpont időkorlát nélkül lemondható.

Lehetőség van egyszerre több időpont foglalására is, maximum 30 napra előre.

 • Módosítás, lemondás, mulasztás

A foglalt időpont módosítható, lemondható - legalább 24 órával az eredeti időpont előtt. 24 órán belül lemondani/módosítani kívánt időpont teljesített kezelésnek számít, így fizetési kötelezettséggel jár. Amennyiben a vendég nem mondja le az időpontot, de nem jelenik meg a foglalt kezelésen, az időpontfoglalás szintén teljesített kezelésnek számít, szintén fizetési kötelezettséggel jár.

A vendég késése esetén a kezelés az eredeti időpont végéig tart.

 • Adatkezelés

Általam nyilvántartott személyes adatok: név, születési dátum, számlázási cím, e-mailcím, telefonszám, valamint a masszázshoz szükséges egészségügyi állapottal kapcsolatos információk (ellenjavallatok). Ezeket kizárólag a vendégek beazonosításához, a velük való kapcsolattartáshoz és a jogszabályokban előírt kötelezettségek teljesítéséhez használom. Harmadik fél számára kizárólag az illető engedélyével adom ki.

 • Szolgáltatás igénybe vétele

Egy alkalmas szolgáltatás

Előzetes időpontfoglalással vehető igénybe, amennyiben nem áll fenn ellenjavallati jelenség. Az ellenjavallatok az ÁSZF 8. pontjában találhatók, illetve weboldalam Fontos információk menüpontjában. Az első masszázsidőpont alkalmával történik az adat- és egészséglap kitöltése (a fent említett személyes adatok megadása és a kontraindikációkról való tájékoztatás), mely minden vendég számára kötelező.

Szolgáltatás bérlet vásárlása mellett

A bérletek meghatározott időtartamra szólnak, aktuális feltételeit az Árak menüpontban és az egyes szolgáltatások leírása végén lehet megtalálni a weboldalamon. Határidőn túl a bérlet keretében nem lehet igénybe venni szolgáltatást, a le nem járt alkalmak teljesített alkalomnak minősülnek. A Stressfreezone-ban virtuális bérletet állítok ki melynek sorszámát és érvényességi határidejét az e-számlán tüntetem fel. A bérletek a bérlet tulajdonosának közvetlen családtagjai számára (szülők, testvérek, házastárs, gyermekek) szintén felhasználhatóak.

Ajándékkártya

A Stressfreezone-ban ajándékkártya kapható, melyet igény szerint virtuálisan vagy papíralapon, sorszámmal ellátva állítok ki, jelzem rajta a felhasználó nevét, a szolgáltatás megnevezését, az alkalmak számát és a felhasználhatóság határidejét. Az ajándékkártya kizárólag a rajta feltüntetett határidőig használható fel.

 • Ellenjavallatok

AMENNYIBEN AZ ALÁBB FELSOROLT JELENSÉGEK BÁRMELYIKE FENNÁLLHAT, KÉRLEK, HALADÉKTALANUL TÁJÉKOZTASS RÓLA! Ellenjavallatok:

 • Mindennemű fertőző betegség
 • Akut gyulladás
 • Lázas állapot
 • Műtét utáni (lábadozási) állapot
 • Magas vagy ingadozó vérnyomás
 • Súlyos csontritkulás
 • Súlyos cukorbetegség
 • Vérzékenység
 • Visszérgyulladás, trombózis
 • Daganatos betegség
 • Infarktus utáni állapot
 • Várandósság első és utolsó trimesztere

BÁRMINEMŰ FERTŐZŐ BETEGSÉG FENNÁLLÁSA ESETÉN (pl. herpesz, influenza, gombás megbetegedés, stb.) NEM ÁLL MÓDOMBAN KEZELÉST VÉGEZNI.

 • Fizetés, számlakiállítás

A fizetés történhet előre átutalással, a helyszínen készpénzben vagy OTP/MKB/K&H SZÉP kártya Szabadidő zsebéből. Utalással teljesítés kizárólag a szolgáltatás megkezdése előtt lehetséges, bérlet esetén az első alkalom megkezdése előtt, legkésőbb az első alkalom napján. A szolgáltatásaimról e-számlát állítok ki, melyet a megadott e-mailcímre küldök meg. Egyszerre több időpont lefoglalása esetén lehetőség van az összes foglalás egyidejű kiegyenlítésére bármelyik fizetési mód alkalmazásával. Egyidejű fizetési igény esetén az első lefoglalt alkalommal történik a fizetés.

Budapest, 2019. október 21.

                                                                                                                Széles Ildi - Stressfreezone 2020                                                                                                                                                                                         
Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen!