Fájdalomoldás


Bár a köztudatban jellemzően az az elképzelés él, hogy a masszírozó technikákkal csupán a különböző izomeredetű és mozgásszervi fájdalmak csillapíthatók, számos tapasztalat bizonyítja, hogy akár belszervi, idegrendszeri és életmódból fakadó (pl. stressz eredetű) problémát is hatékonyan lehet kezelni masszázzsal.

Az izomeredetű bántalmak esetére elsődlegesen a SVÉDMASSZÁZS-t ajánlom, szükség esetén a fogásrendszert kiegészítve néhány praktikus eszköz használatával (pl. Kuznyecov applikátor, köpöly, mézes köpöly). A svédmasszázs dörzsölő és gyúró fogásaival az ideggyökökre is hatás gyakorolunk, ilyen módon az adott belső szervhez kapcsolódó ideggyökök kezelésre révén, magát az érintett szervet is befolyásolni lehet (pl. emésztési, légúti, nőgyógyászati problémák).

A TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS elsősorban a túlfeszülő izomzat lazítására, a beszűkült mozgástartományú ízületek mobilizálására alkalmas módszer, amely ugyanakkor a teljes test energiarendszerének működését optimalizálja, így biztosítja a jó közérzetet, rugalmasságot, lendületet a mindennapokban.

                                                                                                                Széles Ildi - Stressfreezone 2020                                                                                                                                                                                         
Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen!