Gyakran Ismételt Kérdések

Szégyenlős vagyok, mennyire kell levetkőzni?

Az alsónemű viselése kötelező, ez lehet a napi viselet vagy fürdőnadrág/bikini is. A hátmasszázs során a vendég csípőtől lefelé teljesen be van takarva, teljes testmasszázs esetén is mindig csak az éppen kezelt testtáj fedetlen.

Ha beteg vagyok, akkor is mehetek masszázsra?

Lázas, fertőző betegségek esetén nem szabad masszírozni a beteg testet, mert felerősítheti a kóros állapot kellemetlen tüneteit. A masszázs, a keringés fokozása révén felerősítheti a gyulladásos megbetegedések fájdalmas tüneteit (belobbanhat), ezért ilyenkor szigorúan tilos a masszázs!

Milyen esetekben nem masszíroztathatok (ellenjavallatok)?

- Láz, fertőző betegség

- Mindennemű fertőző betegség

- Akut gyulladás

- Daganatos megbetegedés

- Friss trauma, műtét utáni állapot

- Súlyos vérzékenység, súlyos cukorbetegség, súlyos csontritkulás

- Be nem állított magas vérnyomás

- Terhesség I., III., szoptatás időszaka

- Gyulladt visszerek (a beteg felületet és környékét ki kell hagyni)

- Alkoholos, beszámíthatatlan állapot

- Epilepszia

- Súlyos szív- és keringési problémák, infarktus utáni állapot

A masszázs akkor jó, ha fáj?

Van olyan masszázs is :), de ez nem az. Kérlek, mindenképpen szólj, ha masszázs közben kellemetlen, fájdalmas érzésed támad. Izomcsomók masszírozása esetén előfordul az a "kellemes fájdalom", amikor lazulni kezd a test. A jóleső fájdalom nem probléma :).

Tudok SZÉP kártyával fizetni?

Igen, OTP-SZÉP, K&H SZÉP és MKB-SZÉP kártyás fizetési lehetőség van nálam. Internetes felületen a kártyaszámod megadásával - utólagos ügyintézés nélkül - tudsz fizetni.

Mikor egyek masszázs előtt utoljára?

Mindenképpen jó, ha nincs tele a gyomor. Érdemes maximum 1 órával a masszázs kezdete előtt valami könnyű ételt fogyasztani.

Le kell mondanom/módosítanám az időpontomat...

Ezt is megteheted, kérlek, lehetőség szerint legalább 24 órával a masszázs kezdete előtt  írj Messengeren üzenetet, megoldjuk. A rendszeres lemondások, módosítások következményeként (min. 2 lemondás/módosítás) a legközelebbi alkalomra csak úgy tudlak beírni, ha előre átutalod számomra a kezelés árát. Megértésedet köszönöm. 

És ha pisilnem kell masszázs közben?

Ez nagyon gyakori, ugyanis a masszírozás fokozza a test összes keringési rendszerének működését. Kérlek, ne kínozd magad! Mindenképpen jelezd, és beiktatunk egy technikai szünetet. Saját tapasztalatból is tudom, hogy az élmény rovására megy a "kibírás" - mi lenne így az ellazulásból???

Fáj a derekam, meg tudod mondani, mi a baja?

Gyógymasszőr tanulmányaim során megismerkedtem a különböző mozgásszervi és egyéb betegségekkel, biztos vagyok benne, hogy tudunk közösen gondolkodni és diskurálni a fájdalmaidról, de a diagnosztizálás az orvos feladata. Kérlek, ne várd meg, míg romlik az állapotod, a találgatás is fölösleges, egy jó orvos kiválóan útba igazít majd :) és a masszázskezelés is célirányosabb lehet a diagnózisa alapján.


                                                                                                                Széles Ildi - Stressfreezone 2020                                                                                                                                                                                         
Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen!