"A masszírozás számomra szolgálat. Elhivatottan dolgozom azon, hogy a hozzám érkezők a masszázs által újra megtalálják saját belső egyensúlyukat és még inkább képesek legyenek mozgósítani szervezetük saját erőforrásait."  

Helló,

Széles Ildi vagyok,

2011. óta foglalkozom masszázzsal, gyógymasszőri végzettségemet 2013-ban szereztem a Nemzetközi Masszázs Akadémián. Azóta számos egyéb manuálterápiás tanfolyamot is elvégeztem (svédmasszázs, talpmasszázs, tradicionális thai masszázs, Fascia Distorsion Modell, Dorn-terápia, Integrált Manuálterápia, lágy csontkovácsolás, passzív kimozgatás, triggerpont terápia, wellness masszázsok), munkám során e tudásanyag komplex alkalmazására törekszem. Foglalkozom még kismama masszázzsal és számos wellness masszázs technikát is alkalmazok a stressz- és fájdalomoldás jegyében. Tevékenységem fókuszában a stresszoldás áll, mert meggyőződésem, hogy számos probléma, mozgásszervi és egyéb fájdalom gyökere a feszültséggel teli életmódban lelhető fel. Hiszem, hogy nem mindig a nagy erőkifejtés a leghatékonyabb, hanem az egyensúly megtalálása és a szervezet saját öngyógyító folyamatainak aktivizálása. 

Weboldalamon tájékozódhatsz ezekről az opciókról, akciókról, de itt megosztok veled minden olyan információt is, ami az én stresszmentes világom része.

Leld kedved benne és látogass el hozzám, szeretettel várlak!

Az időpontfoglalás az ÁSZF elfogadását jelenti, ezért kérlek, mielőtt eljössz, olvasd el az ÁSZF-et (nem hosszú :)).

A masszázs élményt nyújt neked...


A Stressfreezone-ban töltött idő tudatosan önmagadra fordított minőségi idő, amelynek fókuszában a te igényeid állnak. 100%-os figyelmet és odaadást kapsz, melynek során teljesen ellazulhatsz - fizikailag, lelkileg és mentálisan is -.

Ez az elcsendesülés és befelé fordulás vagy akár egy jó beszélgetés ideje. Ez az az élmény, amikor megszűnik a külvilág, csak magaddal foglalkozhatsz és azzal, hogy megtaláld az egyensúlyod, az örömöd és feltöltődj. Itt nincs "kell"!

A Stressfreezone-ban teljes ellazulás és kikapcsolódás vár. 

                                                                                                                Széles Ildi - Stressfreezone 2020                                                                                                                                                                                         
Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen!