Svédmasszázs 


A nyugati típusú masszázsfajták legismertebbike a svédmasszázs, amely a gyógy- és sportmasszázs alapját is képezi. Munkám során - igény szerint - stresszoldó, relaxáló jelleggel vagy mozgásszervi panaszok kezelése, fájdalomoldás céljával használom a svédmasszázs fogásait.

A stresszoldó svédmasszázs hatékonyan járul hozzá a stresszes életmód okozta tünetek enyhítéséhez, megszüntetéséhez, sőt a megelőzésben is fontos szerepet tölthet be. A masszázs révén fokozódik a teljesítőképesség, az izmok állapota javul, kiváló megoldás lehet fejfájás és krónikus fáradtság esetében is. A kúraszerűen alkalmazott masszázskezelések révén megindul a szervezet hormontermelésének optimalizálódása. Masszírozás során nagy mennyiségű endorfin szabadul fel, ami nyugodt közérzetet, kiegyensúlyozottságot eredményez - így járul hozzá pl. a depressziós tünetek jelentős enyhítéséhez. 

Az izomhúzódásokat illetően FDM szemléletben kezelek, helyi segítséget nyújt a köpöly alkalmazása, mely eredményesen lazítja el a feszülő izmokat, beállt testrészeket. Kiegészítő eszközként használom még az akupunktúrás elven működő a Kuznyecov applikátortA gyógymasszázs fogások mellett a "lágy csontkovácsolás" kíméletes eszköztárát is alkalmazom - az egyes testtájak kimozgatásával jelentősen növelhető a mozgástartomány, a test rugalmassága, hajlékonysága, a merev ízületek mobilitása. 

Árak


30 perc

4 000 Ft

50 perc


7 000 Ft

90 perc


11 000 Ft

4 alkalmas bérlet - '50 - 1 hónap

(6 000 Ft/alkalom)

24 000 Ft

5 alkalmas bérlet - '50 - 2 hónap

(6 200 Ft/alkalom)

31 000 Ft

                                                                                                                Széles Ildi - Stressfreezone 2020                                                                                                                                                                                         
Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen!